Termeni si conditii

  1. Utilizarea website-ului: Prin utilizarea website-ului adrianblaj.ro, utilizatorul este de acord cu termenii și condițiile prezentate aici. În caz contrar, utilizatorul trebuie să înceteze utilizarea website-ului.

  2. Drepturile de autor: Toate drepturile de autor ale conținutului website-ului adrianblaj.ro, inclusiv textele, imaginile, design-ul, codul sursă, sunt proprietatea lui Adrian Blaj. Orice utilizare a conținutului website-ului este permisă numai cu acordul expres al titularului drepturilor de autor.

  3. Informațiile furnizate: Informațiile de pe website-ul adrianblaj.ro sunt oferite ca atare, fără garanții de niciun fel, exprese sau implicite. Adrian Blaj nu garantează că informațiile sunt complete, precise sau actualizate și nu este responsabil pentru orice pagube sau pierderi cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor de pe website.

  4. Link-uri către alte website-uri: Website-ul adrianblaj.ro poate conține link-uri către alte website-uri care nu sunt controlate de Adrian Blaj. Aceste link-uri sunt furnizate numai pentru conveniența utilizatorului și nu reprezintă o recomandare sau o garanție de la Adrian Blaj cu privire la conținutul acestor website-uri.

  5. Limitele de responsabilitate: Adrian Blaj nu este responsabil pentru nicio pagubă sau pierdere, directă sau indirectă, rezultată din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza website-ul adrianblaj.ro sau din orice informație, serviciu sau produs furnizat prin intermediul website-ului.

  6. Modificări ale termenilor și condițiilor: Adrian Blaj își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment și fără notificare prealabilă. Utilizatorii website-ului sunt rugați să verifice periodic această pagină pentru a se informa asupra oricăror modificări.

  7. Legea aplicabilă: Termenii și condițiile de utilizare a website-ului adrianblaj.ro sunt guvernate de legea română. Orice litigiu care ar putea rezulta din utilizarea acestui website va fi soluționat prin intermediul instanțelor românești competente.

Prin utilizarea website-ului adrianblaj.ro, utilizatorul este de acord cu termenii și condițiile prezentate mai sus.

Folosim Cookies pentru o experienta imbunatatita de navigare. Politica Cookies

Content is protected. Right-click function is disabled.

Light Dark