Alege pentru tine cel mai bun fotograf de portrete din București, Adrian Blaj

Îți aduci aminte fotografiile de tip portret de la scoala? Sau cand ai facut poza de buletin ori de permis auto? – Ridica putin umarul, nu miscaaaa, zambeste si … gata!

Ei bine, poti sa uiti cu totul aceste experiente cliseu pentru ca o sedinta foto alaturi de mine este la polul opus – mindblowing!

Vom lucra impreuna pentru a gasi cel mai bun limbaj corporal pentru tine, cea mai buna lumina, cea mai buna expresie pentru obiectivele tale. Pentru a crea cele mai frumoase fotografii de portret din albumul tău.

Suna-ma si hai sa vorbim mai mult despre ce înseamnă niște fotografii de portret profesionale

Fotografii de portret artistice care explodează de personalitate


Fotografiez tot felul de evenimente, produse și contexte, dar fotografia de tip portret a avut întotdeauna un loc special în inima mea.

Atenția la detalii este secretul din spatele pozelor pe care le realizez și care ar putea cu usurinta sa apara în paginile unei reviste de succes (serios!).

Stilul meu se potrivește persoanelor care își doresc fotografii de portret artistice, expresive și bine studiate.

Cred cu tarie ca portretele creative reprezinta de fapt o privire semnificativa asupra propriei persoane – cine ești, ce faci, unde ai fost.
Spre deosebire de pozele de scena, fotografiile profesionale de portret sunt mai vii, deseori luminate dramatic, pline de personalitate și cu mici detalii care starnesc interesul.

Scopul meu ca fotograf de portret în București?


Sa te infatisez in fotografii asa cum esti tu cu adevărat

Îmi doresc ca toata aceasta experienta sa fie colaborativa și sa-ti doresti sa o repeti.
De aceea, voi fi mentorul tău pe parcursul întregului proces de realizare a fotografiei de portret: alegerea locației pentru ședința foto, vestimentația, ipostazele, unghiurile, expresiile, limbajul corpului și multe altele.

Vreau ca fotografiile de portret rezultate să lucreze pentru tine


sa fie ca o pârghie de imagine așa cum iti doresti – fie ca trebuie sa obții un post important într-o corporație, sa te prezinti impecabil partenerilor de afaceri sau pur și simplu sa te mandresti cu ele pe instagram-ul tau.

Scopul meu ca fotograf de portret în București?


La ce sa te aștepți de la o sedinta de fotografie de portret?

Primul lucru: scoate-ti din minte ca nu o sa dai bine în poze. Pregateste-te pentru unele din cele mai frumoase poze din viața ta. Le vei urca pe social media cu draga inima, te vei bucura sa le lipesti chiar și pe perete sau să le arăți oricui.

Momente unice și portrete pline de personalitate

Colaborarea noastra va incepe cu o discutie. Vom vorbi despre obiectivele și viziunea ta. Despre așteptările tale (și eventualele temeri).

Vom pune la punct toate detaliile pentru ședința de fotografie de tip portret (pret, locație și altele). Scopul meu este sa mă asigur ca sunt cel mai potrivit fotograf de portret pentru tine.

Cu ce vii tu la ședința pentru fotografie de portret?

Cele mai trasnite idei și vise pe care le ai – serios, dream big!

Cum si unde vei folosi fotografiile de portret? Ce ai vrea sa transmita?

Vino la shooting cu dorinta de a te simti bine si de a te distra.

Cu ce vin eu la sedinta foto de portret?

Studio sau alta locatie – in functie de viziunea ta, iti voi face o recomandare. 

Voi organiza cat mai amanuntit sedinta foto ca sa fim eficienti, iar tu sa ai cea mai tare experienta.

Iti voi sugera un stil vestimentar, tinute, culori care te vor face sa arati cat mai bine. 

Te voi ghida prin ipostaze simple; voi folosi lumina si dinamica pentru a crea portrete uimitoare.

Editare detaliata pentru par, piele, vestimentatie, fundal si altele, pentru poze perfecte. 

Ai nevoie de artisti de make-up, hair stilisti sau de anumite obiecte de recuzita? Te pot ajuta

Te întrebi dacă pot fi eu fotograful de portret potrivit pentru tine?

Dacă:

Atunci DA. Cred ca am face o echipa excelenta!

Ingredientele perfecte pentru portrete artistice și fotografia de tip headshot

Sunt destul de tipicar în planificarea shootingului, iar pentru mine este întotdeauna o prioritate sa cunosc mai bine clientul înainte de a-l fotografia.
Acest lucru îmi permite sa fotografiez cu sens și să surprind detalii semnificative.

Clienții spun despre mine ca sunt un tip amuzant si simpatic, ceea ce va face ca întregul shooting să fie grozav și distractiv.
De asemenea, sunt o enciclopedie de idei și ipostaze, pentru ca îmi doresc sa surprind the best shot de fiecare data.
Dincolo de asta, raman intotdeauna concentrat pe obținerea celor mai frumoase fotografii de portret potrivite obiectivului și nevoilor tale.

Întrebări frecvente

adresate fotografului de portrete pentru femei și bărbați

Hai să-ți spun ceva interesant: nimeni nu știe cu adevărat cum sa pozeze (cu excepția modelelor, care fac acest lucru ca parte din meseria lor). Și ghici ce? – de asta angajezi un fotograf profesionist de portrete din București. 

 

Eu am studiat mult comportamentul uman și limbajul corpului, pentru ca sunt fascinat de ele. 

Fie ca vorbim de fotografiile de portret pentru barbati sau de cele pentru femei, este de datoria mea sa te fac să arăți grozav și-n același timp sa te simți cat mai confortabil. 

 

În plus, mă asigur ca ipostazele pe care le folosim se potrivesc personalității tale. 

 

Uite un exemplu. Sa presupunem ca esti un top manager la o companie importantă, dar ești foarte prietenos și deschis. În acest caz, vom face pozele la nivelul ochilor – nu ca și cum ai privi în sus (pentru ca asta te-ar putea face sa pari impunator si intimidant). 

 

Nu-ți face griji! Vom discuta înainte de ședința de shooting pentru a clarifica mesajul și personalitatea pe care vrei sa le transmiți. Este treaba mea sa fac fotografiile sa spună povestea ta! 

Cand angajezi un fotograf de portret e ca si cum ai cumpara o masina. Poți sa iei o masina ieftina care sa te ducă din punctul A în punctul B sau poți plăti mai mult pentru o mașina de ultima generatie, care sa faca din călătoria ta o experienta de lux. 

Cu fotografia de portret este cam la fel. Iar daca ma alegi pe mine sa fiu fotograful tău, pregateste-te de o aventura uimitoare, o experienta cu mulți cai putere. 

Pretul pentru o sedinta foto cu mine este de 100 euro și include 10 fotografii editate profesional. Ședința va dura aproximativ 2 ore, iar distracția este inclusă în pachet.

Uite o întrebare pe care o primesc extrem de des. Îmbrăcămintea ar trebui sa rezoneze cu personalitatea ta și sa comunice ceea ce dorești tu. 

Pentru portretele de business, vestimentația ar trebui sa se potriveasca esteticii brandului

Îți voi dezvălui eu ce nu funcționează sau nu se potrivește cu viziunea ta! Vom lucra împreună ca sa gasim conceptul perfect.

Fiecare opțiune vine cu avantajele sale

Dar, ce pot sa iti dezvălui este ca un fotograf de portrete este ca voi putea controla întotdeauna mult mai bine lumina din studio. Asta înseamnă că poate perfecționa ușor tenul, ochii și tot chipul. 

În schimb, fotografia de portret în aer liber poate depinde de foarte mulți factori

De exemplu, de vreme, aglomerația dintr-un loc sau faptul ca nu poți sa te relaxezi suficient pentru a poza cat mai firesc.

Cum începe o sedinta foto de portret in studio?

Multi ma-ntreaba cum realizez cea mai buna fotografie de portret, iar secretul sta în spatele primei interacțiuni.

De exemplu, clienții vin în studioul meu, acolo unde eu am pregatit deja setup-ul. Respect timpul clienților mei așa ca totul e pus la punct atunci cand planificăm o sedinta foto în studio. 

Și nu începem imediat ce ai intrat pe ușa!

Poți sa zici despre mine ca sunt tipul clasic, dar da – îmi place preludiul. Iar în fotografia de portret, asta înseamnă ca discutam 5-10 minute înainte, bem o cafea, povestim și radem ca să creăm o oarecare conexiune care ne va ajuta sa lucram in echipa. 

Să ai încredere în mine. Sa reactionezi ușor la indicațiile mele. Și sa faci asta simtindu-te în largul tău, nicidecum incomod.

  1. Ai încredere în fotograful din fata ta;
  2. Discuta cu acesta dacă nu vrei ca ceva anume sa apara în portretele tale;
  3. Pozează cat mai firesc;
  4. Stabileste-ti un obiectiv clar (pentru ce ai nevoie de acele fotografii de portret?) 

(și nu în ultimul rand) Distreaza-te!

Nu ai încă un portret făcut de un fotograf profesionist? E timpul sa rezolvi asta chiar acum!
Contacteaza-ma!


Folosim Cookies pentru o experienta imbunatatita de navigare. Politica Cookies

Content is protected. Right-click function is disabled.

Light Dark