Fotografii corporate business impecabile - pentru ca imaginea conteaza

Pozele de calitate fac parte din imaginea unei companii care se respecta.

Ca fotograf corporate pe nișa comercială, ajut companiile și brandurile sa-si expuna produsele, serviciile și oamenii prin poze creative și profesionale.

Am experiență în fotografia de business și am lucrat de-a lungul timpului cu mari corporații, cu IMM-uri, oameni de afaceri și antreprenori de start-up-uri.

Ședințe foto profesionale în București, la un apel distanta


Pentru servicii de fotograf corporate business alege sa lucrezi cu mine

Locuiesc în București, așa ca lucrez în principal în capitala. Cu toate astea, raman intotdeauna deschis propunerilor de călătorie, oriunde in Romania și chiar in străinătate.

Promisiunea mea pentru afacerea ta este aceea de a oferi poze profesionale de calitate premium si un întreg proces profesionist de colaborare.

Lucrez cu tot felul de brief-uri de imagine si realizez fotografii stil corporate uimitoare care te pot ajuta sa fii autentic.

Contactati-ma pentru poze profesionale in Bucuresti


Fotografie business comercială care te ajuta sa-ti construiesti identitatea de brand.

Identitate. Brand personal. Marketing de influență.


Public țintă… iată o mulțime de expresii mari care te ajuta sa interactionezi cu clienții tai si sa construiești relații de business. Pentru asta, ai nevoie de imaginea perfectă.

Ai nevoie ca publicul tău sa te CUNOASCĂ,


sa te PLACA si sa aibă ÎNCREDERE in tine – cine ești?/ cum ești/ ce vinzi? Azi, autenticitatea e cheie pentru a transmite cu succes mesajul tău.
Iar eu sunt aici pentru a te ajuta sa creezi cea mai buna prima impresie cu fotografii corporate creative care-ti spun vizual povestea.
Pune-ti afacerea în cea mai buna lumina și pune-ti în lumina reflectoarelor echipa de lucru, cu fotografii profesionale de business & branding.

Fotograf de Business Corporate pentru firme, corporații, CEOs, echipe de afaceri


Alege-ti acum fotograful de business. Contacteaza-ma!

Ești în locul potrivit.

Fotografiile de business pe care le fac pot deveni liantul perfect dintre afacerea ta si clienții tai. Iar fotografiile mele spun povesti pe care clienții tai vor sa le auda!
Apropo, care e povestea ta?

Pentru ca oamenii fac afaceri cu oameni și nu cu firme. Au încredere în oameni și nu în promisiuni.

Poze Business pentru antreprenori, freelanceri, coaches


Vrei sa construiești un brand profesional puternic? Sa spui povestea produsului sau serviciului tău? Sa convingi oamenii sa cumpere de la tine? Să-ți impresionezi clienții sau sa arăți lumii afacerea ta din cel mai bun unghi? Sau pur și simplu cauți un fotograf profesionist de business în Bucuresti si Romania?

Spune-ti povestea de business cu un portret perfect. Rezerva o sedinta foto profesională.
  • Business headshots (poze incadrate de la piept in sus, cu accent pe chip, pe fundal alb sau colorat; in studio sau in locatia clientului)
  • Portrete business editoriale/ in locatie - la birou, in fata cladirii (ideale pentru antreprenorii creativi; sunt poze fresh si moderne)
  • Poze profesionale de grup (la birou, in sala de conferinte sau in fata unui perete interesant; daca vremea permite, putem fotografia si outdoor)
Fotograf profesionist pentru portrete de business

Realizez fotografii corporate profesionale si accesibile în Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Brasov și oriunde in alta parte in România.

De la fotografii individuale pentru antreprenorii mici pana la volume mari de fotografii realizate pe parcursul unei zile sau al unui eveniment corporate, ofer tot ce tine de fotografia profesionista de business.

O fotografie tip portret de business este un must-have pentru orice antreprenor, administrator, CEO sau profesionist.

Fie ca ai nevoie de o poza noua pentru profilul de LinkedIn, pentru site-ul web la rubrica Despre noi sau pentru platformele de socializare, o fotografie grozavă te poate diferentia.

Mai mult, gandeste-te la o fotografie de business ca la o strangere de mana virtuala. Vrei sa faci sa conteze. Puternic. Memorabil. Pentru că știi cum se spune:

Ai o singura ocazie sa faci o prima impresie grozavă.

Fotograf corporate pentru evenimente de business

În calitate de fotograf profesionist la evenimente
corporate, pot surprinde:
.
Cunoști deja data evenimentului?
Suna și rezerva serviciile mele de fotograf profesionist de business.

Știu cata energie si cât timp aloca clienții pentru evenimentele de business.
Deseori, acestea sunt punctul culminant al muncii pe care o depun.

În calitate de fotograf de business la evenimente, mă voi asigura ca voi surprinde toata aceasta munca intr-o colecție de imagini de efect.

Spre deosebire de fotografia de studio, cea de evenimente de business poate fi mai provocatoare, dar una care îmi place cu adevărat.

Fiecare eveniment corporate este diferit așa ca lucrez dinainte cu fiecare client pentru a pune la punct toate detaliile din ziua respectivă.

Întrebări

și răspunsuri frecvente despre fotografia de tip corporate business

Tariful pentru o sedinta foto business corporate este influențat de numărul persoanelor fotografiate, numărul fotografiilor finale, numărul fotografiilor prelucrate, locație, cerințe speciale si altele. 

 

În cazul evenimentelor corporate, pretul pozelor profesionale diferă in funcție de numărul de participanti, amploarea evenimentului si intervalul de desfășurare al evenimentului. 

 

Desigur, pretul pozelor profesionale include fotografierea propriu-zisă, editarea unui anumit număr de fotografii si predarea lor in format electronic. 

 

Dacă vrei sa afli exact prețul pentru pozele profesionale necesare, cel mai bine este să-ți trimit o oferta personalizată tinand cont de cerințele punctuale, de locația in care se face shootingul, de numărul si tipul fotografiilor dorite.

Pentru ca in expunerea unei imagini puternice si impecabile de brand nu e de joaca. Si cel mai mic detaliu poate face diferenta. Iar munca unui fotograf profesionist se observa mai ales in detalii. 

 

  • Eu am o experiență semnificativă ca profesionist in livrarea de fotografii de business
  • Stiu foarte bine cum sa controlez lumina naturala si lumina artificiala, pentru cele mai bune rezultate. 
  • Folosesc echipamente performante pe care le înlocuiesc periodic cu ceea ce apare nou in domeniu. 
  • Am soft-uri licentiate si folosesc tehnici avansate de retus care imbunatatesc vizibil fotografiile. 

Am echipamente foto de back-up si gandesc in amanunt ședință foto profesională de business.

Fotografia de portret este my favourite dish. Și da, pentru fotografierea tuturor angajatilor, de obicei începem prin stabilirea unei zile de photoshooting la sediul companiei. 

 

Vin cu un studio portabil pe care il putem amenaja intr-o sala (cum ar fi cea de ședințe). 

 

Apoi, fiecare angajat poate veni in ordine la ședința foto corporate care durează in medie 10 minute de persoana

 

Ar trebui sa anuntati din timp toti angajatii sa nu lipseasca de la birou in ziua respectiva si sa vina imbracati corespunzator.

In cazul evenimentelor, imediat ce aveți confirmarea datei de desfășurare este de preferat sa sunați pentru rezervarea serviciilor foto. Lucrul acesta este cu atat mai important dacă evenimentul durează mai multe zile. 

 

Pentru ședințe foto profesionale in locație si portrete de business, putem face rezervarea cu doar cateva zile înainte. 

 

Ca sa pot fotografia toate portretele de business la o singura vizita, este esențial ca nimeni sa nu lipsească in ziua respectivă si toti angajatii sa respecte codul vestimentar.

Da. Exista doua tipuri de prelucrare. Retusul de baza care este gratuit implica balansul de alb, corectia de culoare, sharpening si contrast. 

 

Apoi, fotografiile se pot prelucra in detaliu, cum ar fi curatarea tenului sau eliminarea unor elemente din poze (ori adăugarea lor). Acest tip de prelucrare durează mai mult, așa ca vom discuta dinainte despre retusul fotografiilor, in funcție de cerințe.

În format digital. Folosesc un serviciu de transfer online pentru livrarea tuturor pozelor. O alta varianta ar fi folosirea serverului FTP al companiei.

Sunt întrebat foarte des despre cum se fac pozele profesionale si cum ar putea cineva sa se pregateasca pentru o sedinta foto de business

 

Vreau sa subliniez ca ofer întotdeauna aceste informații clienților mei pentru ca eu cred foarte tare in pregatirea unui shooting. 


Asta se intampla cand alegi sa lucrezi cu un fotograf corporate business profesionist – serviciile mele foto vin la pachet cu servicii de consultanta, make-up si stil vestimentar, regizare, body language, posing training si așa mai departe.

Iată 5 sfaturi de ajutor in pregatirea pentru sedinta foto de business.


Mai sunt multe trucuri si secrete pe care am sa ti le dezvălui chiar de la prima discutie.
Rezerva un business shooting acum si investește in cariera ta. Eu pot fi fotograful corporate business de care ai nevoie.
Folosim Cookies pentru o experienta imbunatatita de navigare. Politica Cookies

Content is protected. Right-click function is disabled.

Light Dark